sayajualskii

Stock untuk LXP ULTIMATE PERFECTING CREAM 2.5g dah makin susut dan nyawa nyawa ikan ya,girls. Pada peminat dan pengguna LXP Cream, boleh cepat cepat top up your item sebelum sold out. LXP range ni kalau masuk stock je confirm berdesup ๐Ÿ˜… . Pada new user, LXP Cream ni nampak je kecil tapi boleh tahan 1 bulan lebih tau! Produk SKII semua high concentrated, especially LXP range. Tekstur LXP Cream ni very thick, creamy and so rich! Pakai sikit je pun dah cukup. Thatโ€™s why size mini pun boleh tahan more than 4 weeks ๐Ÿ˜Š. . . . LXP Cream mengandungi 8x ganda pitera dan boleh lock kelembapan pada kulit selama 12 jam! Once apply, memang lembut dan moist sangat kulit. Nak pegang kulit muka pun seronok, plumpy and moist je! On top of that, this cream improves your skin radiance and sign of ageing as early as 3 days! Siapa yang ada problem dry skin and 28 years above memang Kak Ellia recommend sangat untuk cuba LXP Cream. You gonna love it!!!! Kulit kering jadi moist, warna kulit tak sekata jadi even, kulit kusam jadi glowing! ๐Ÿ˜ . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . Iโ€™ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion ๐Ÿ˜Š . . #skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #lxpcream #lxpcreammalaysia

Here's a testimony of my own ๐Ÿ˜Š . Left: Taken on 23rd April 2018 at night Right: Taken on 25th April 2018, in the morning . . I usually experience minor breakout macam ni waktu datang bulan, memang tak boleh nak elak hehe. So what I do is pakai SKII clear lotion (toner) and SKII Facial Treatment Essence twice a day, siang dan malam. And as you can see, jerawat mostly kecut and no more redness on my cheek ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ . . Let's live clear with SKII ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Whatsapp +60176138331 for more details ๐Ÿ˜˜ . #skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

Buy 2 3D Mask and SKII velvet pouch only RM95 !! Free post to sm โœจ 1 set available. Whatsapp 011-2190 1216 #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal

Cellumination deep surge in sachet 2g ๐Ÿ˜. Mencerahkan, meratakan tona kulit dan memudarkan bintik hitam. Boleh guna 3-4 kali siang dan malam โœจ 1 sachet : RM28 3 sachets : RM65 Free post to sm . Whatsapp +6011-2190 1216 #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal

Buy 2 3D Mask and SKII velvet pouch only RM95 !! Free post to sm โœจ 1 set available. Whatsapp 011-2190 1216 #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal

Cellumination deep surge in sachet 2g ๐Ÿ˜. Mencerahkan, meratakan tona kulit dan memudarkan bintik hitam. Boleh guna 3-4 kali siang dan malam โœจ 1 sachet : RM28 3 sachets : RM65 Free post to sm . Whatsapp +6011-2190 1216 #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal

I have 4 instant kids A.K.A new helpers at my new home! ๐Ÿ˜‚Yang dalam gambar ni, namanya Kiko! . . Antara anak anak bulu yang ada Kiko lah paling busy tolong Mama Lia packing parcels. Kiko nak tanya ni, ada tak yang nak join order sekali? Kalau nak whatsapp Mama Lia ya โœจโ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜ฝ . . . . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . Iโ€™ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion ๐Ÿ˜Š . . #skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiiminiset #skiiminisize #overnightmiraclemask #facemaskmalaysia #cleansingoil #miraclewater #skiipiteraessence

Iโ€™ve received some questions from my beloved customers on how I took care of my skin before my wedding. Basically, bagi Kak Ellia, to have a healthy and good skin you need to put some effort and invest in good skin care. Iโ€™ve put my trust on SKII products since I was so young, at the age of 21 and up until now! . . Rutin wajib Kak Ellia setiap hari adalah apply this miracle water! Facial Treatment Essence yang kaya dengan pitera! Iโ€™ve never missed a day to apply it before my wedding. Sebab apa? Sebab miracle water ni boleh buat kulit kita glow naturally, it minimizes your pores and keeps our skin moist and supple! Bila complexion kulit cantik, you all tepek la make up apa pun, in sha allah cantik jadinya! On top of that, use SKII masks consistently at least 3 days before your big day, memang kulit akan instantly glow, moist and plump! . . . . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . Iโ€™ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion ๐Ÿ˜Š . . #skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiiminiset #skiiminisize #overnightmiraclemask #facemaskmalaysia #cleansingoil #miraclewater #skiipiteraessence

NEWLY PROVEN. YOUR CRYSTAL CLEAR SKIN CAN LAST 10, 20, 30 YEARS FROM NOW. . . Key Ingredient: Piteraโ„ข๏ธ . . SK-IIโ€™s signature product, the much-loved and most awarded bestseller, Facial Treatment Essence has over 90% Piteraโ„ข๏ธ, the miracle ingredient discovered over 30 years ago that remains essentially unchanged till today. . . Its irreplaceable formula gently exfoliates the face and helps moderate the skin surface renewal cycle. . . In just 14 days, your skinโ€™s 5 dimensions are visibly transformed: . ๐ŸŒนspots are less visible ๐ŸŒนappearance of wrinkles is reduced ๐ŸŒนskin texture is more refined ๐ŸŒนfirmness is improved ๐ŸŒนradiance is beautifully elevated ๐ŸŒนSkin becomes breathtakingly crystal clear. . Get your FTE now 30ml RM85 75ml RM219 . Letโ€™s live clear with SK-II ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค . . Whatsapp +60176138331 for more details ๐Ÿ˜˜ . #skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

Brightening cream 15g & Anti aging cream 15g. Sesuai bagi mereka yg nak kulit cerah sekata dan awet muda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . RM185 free post to sm #sayajualskii #skiimalaysia #skiioriginal