sayajualsk2

SK-II CLEAR LOTION (TONER) RM29 30ml . Kelebihan SK-II Clear Lotion ni : ✔ Clear Lotion ni adalah toner. Jadi ia tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit. . 📌 Cara nak guna SK-II Clear Lotion ni mudah shj!! Just tuang sedikit toner pada facial cotton and sapu pada kulit wajah utk buang kotoran dan sel² kulit mati 🤗 Lepas tu, wajah akan rasa segar dan lembap² gituuu 😍 . . Dm/Ws je saya (link in bio)👆 . . Postage SM: RM6 SS: RM10 . #sk2 #sk2malaysia #sk2malaysiamurah #sk2originalmurah #sk2product #sk2clearlotion #toner #skincare #sayajualsk2 #ohsemwithsk2 #sk2missna

Hi semua! Hari ni sis nak share pula ttg kebaikan toner dlm #2basicskincaretips 🤗 . Macam yg korg tau, toner ni bila kita pakai pd kulit wajah kita, kulit kita akan rasa segar dan lembap² je kan. Sebab toner ni sangat la efektif utk singkirkan sel² kulit mati dan kotoran pada wajah. Wahh!! . Lepas ni sis nak introduce kat korg satu produk SK-II yg best je bila apply kat wajah korg. Nak tahu?!! Tungguu post lepas ni okay! 😍 . #sk2 #sk2malaysia #sk2products #sk2basicskincare #sk2original #sk2murah #sk2clearlotion #toner #skincare #sayajualsk2 #ohsemwithsk2 #sk2missna

Selamat pagii semuaa! 🤗 Hari ni Sis Na nak kongsi tip paling basic sekali dlm skincare routine 🤔 . First sekali, paling penting dlm penjagaan kulit wajah kita adalah cleanser. Fungsi cleanser ni dapat bersihkan kulit wajah kita sekaligus jdkan wajah kita lebih bersih, lembut flawlesss gitu 😍 Wahh! . Nak tahu cleanser apa yg baekkk punyaaa??! Tunggu next post ni okay! #sk2skincare #sk2 #sk2malaysia #sk2ori #sk2cleanser #sk2murahdengansis #sk2murah #sk2product #sayajualsk2 #ohsemwithsk2 #sk2missna

PROMO 3 Set untuk anti-aging & brightening. _ Price: RM312 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 _ 📲Whatsapp to order/enquiry +6011-2190-1216 _ 👍 Selling original SK-II only 👍 All prices including postage to SM, SS +RM5 👍 Stock from Japan 👍 Below counter price _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

SK-II #01N Facial Treatment Advanced Protect Loose Powder 30g (Full Size) New with box & Puff RM 108 exclude postage (Np: RM 240++)

PROMO 5 Set untuk mencerahkan. Tona tak sekata & dark spots memang kena guna set ni. Tahan 2 bulan atau lebih, memang jimat guna SKII👍 _ Set includes: Cleanser 20g | FTE 30ml | Clear Lotion 30ml | Deep surge 15g _ Price: RM220 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

PROMO 2 EXTRA LARGE Set includes: Cleanser 20g | FTE 75ml | Clear Lotion 30ml | RNA Cream 15g _ Price: RM306 Promotion until 31 Marxh _ Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) (Harga valid sehingga 31 March) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

RNA Cream 15g x 2 _ The best cream for anti-aging👍 (pori terbuka, garis halus, kedutan dan jeragat) _ Price: RM185 (normal price RM198) Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

PROMO 5 Set untuk mencerahkan. Tona tak sekata & dark spots memang kena guna set ni. Tahan 2 bulan atau lebih, memang jimat guna SKII👍 _ Set includes: Cleanser 20g | FTE 30ml | Clear Lotion 30ml | Deep surge 15g _ Price: RM220 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

BASIC SET IN REGULAR SIZE _ Set includes: Cleanser 120g | Clear Lotion 230ml, FTE 230ml, FREE SAMPLE _ Price: RM1100 1 April : RM1145 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) (Harga valid sehingga 31 March) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

PROMO 2 extra large Bermula 1 April, harga FTE 230ml akan naik sebanyak RM58. SKII yang naikkan harga bukan admin ya. So kalau korang dah nak habis stock yang ada, dah boleh beli sekarang sebelum harga naik😅 _ Set includes: Box & FTE Fierce Red 230ml _ Price: RM550 Retail : RM657 (1 April RM715) Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) (Harga valid sehingga 31 March) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

PROMO 2 extra large Bermula 1 April, harga set ini akan naik sebanyak RM21. SKII yang naikkan harga bukan admin ya. So kalau korang dah nak habis stock yang ada, dah boleh beli sekarang sebelum harga naik😅 _ Set includes: Cleanser 20g | FTE 75ml | Clear Lotion 30ml | RNA Cream 15g _ Price: RM306 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) (Harga valid sehingga 31 March) _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

Clear skin set Cleanser 20g, Clear lotion 30ml, Cleansing cream 15g _ Cleansing cream sebagai makeup remover bukan cream/moisturiser 😁 Make up remover ni memang penting untuk kita pakai sebab boleh menanggalkan segala kotoran dan sisa make up. Lepastu baru boleh cuci dengan cleanser. Kalau tak bersihkan dengan betul kulit boleh jadi kusam & pori pun boleh tersumbat. _ Price: RM115 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 _ Click link in our bio to whatsapp (+6011-2190-1216) _ 👍 Selling original SK-II only 👍 All prices including postage to SM, SS +RM5 👍 Stock from Japan 👍 Below counter price _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

Promotion !! Promotion !!! _ 4 x Facial Treatment Mask & 1 x Whitening Mask hanya RM189 free post to sm !!!!! 1 set sahaja 😉 __ Clickable whatsapp link in bio _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

CLEANSER 20g + RNA Cream 2.5g _ Set ni sesuai untuk korang yang nak mencuba. Untuk yang ada masalah jeragat, tehangkan muka & pori terbuka. _ Price: RM75 Shipping: included, Sabah/Sarawak add RM5 _ 📲Whatsapp to order/enquiry +6011-2190-1216 _ 👍 Selling original SK-II only 👍 All prices including postage to SM, SS +RM5 👍 Stock from Japan 👍 Below counter price _ #skii #sk2 #skiimalaysia #sk2malaysia #sayajualskii #sayajualsk2 #skiimurah #sk2murah #skiiori #skiioriginal #sayajualskiimurah #japanproduct #trustedseller #beautyproduct #kulitmukabermasalah #fte #changedestiny #miraclewater

▪️SK-II▪ . ️Brings you the next level of firmness - lengthwise-crosswise firmness - for a hydrated glowing look Improves multiple signs of aging, giving you a new level of firmness from multiple angles, so that skin becomes firmer, smoother, tighter, and more radiant. After one jar, fine lines appear less defined SK-II R.N.A POWER RADICAL NEW AGE CREAM 100G NOW:RM379 RETAIL PRICE:RM635 (100G) HOW TO USE: Take a pearl-sized amount of the cream and dot your face. Massage gently outwards to spread evenly. Use morning and night after the essence. 💯% ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! ALSO AVAILABLE: #tphsk2 #tphskincare 📱WHATSAPP : + 6 0 1 2 3 0 0 7 5 9 3 #theperfumeholics #thebeautyholics #sayajualskii #sayajualskiimalaysia #sayajualskiioriginal #skiimurah #sayajualskiimurah #skiimurahmalaysia #skiimalaysia #sayajualsk2 #sayajualskincare #bazaarpaknil #saynotofakeskincare #onlineshop #onlineshopping #skiimalaysia #skiimoisturiser #skiiskincare #skiiradicalnewagecream #skiirnapowermalaysia #skiirnapower #skiirnapowercream