perak

๐Ÿ”ฅ Magic Toner Viral !! . Pehh memang jadi sebutan Toner ni ,semua pakat oder bub depa kata power sangat !! . Jerawat ka , ibu jerawat ka takot nak mai singgah kalo nampk botol ni hehehe ๐Ÿ™Š . Betol ka sis ??? kalo nak taw betol ka x ampa kena mai cuba sendri le ๐Ÿ‘ . . Untuk oder terus wasap atau (boleh tekan link di bio) . ๐Ÿ“ฑ๐Ÿƒ 01116945404 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿƒ 01116945404 . @yankoskincare.q @yankoskincare.q . #jomcantikdenganyanko #yankoskincare #yankoskincareoriginal #bebasmercury #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #yankotrialset #yankotrialsetmurah #yankotrialmurah #lincindenganyanko #yankoskincarepenang #yankopenang #yankoskincareperak #yankoperak #yankoparitbuntar #yankobaganserai #yankonibongtebal #yankokulim #magictonermurah #magictonerpenang #magictonerliana #penang #perak #kedah

Testi banyak!! Bukti transfer ada, bukti paket sampai pun ada. TRUSTED ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Mau order juga dengan harga promo + free ongkir?? Silahkan chat Whats app kita ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป +62822-1866-2313 โ€ข #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah

๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Haiii kak , ingin memiliki TUBUH IDEAL CANTIK PUTIH TINGGI dan LANGSING ?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ready stock Produk Herbal : โžก Peninggi Badan (best seller) โžก Pelangsing (best seller) โžก Penggemuk (best seller) โžก Pemutih (best seller) โžก Masker Wajah (best seller) โžก Obat Mata minus โžก Obat Kolesterol โžก Penghilang jerawat/Bekas Luka โžก Penambah Daya Ingat โžก Solusi Kemandulan โžก Asam Urat โžก Obat Penyakit Jantung โžก PEMBESAR PAYUDARA (best seller) โžก PEMUTIH GIGI Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? ~> Dijamin dalam Pemakaian rutin seminggu-sebulan sudah terlihat hasilnya dan dijamin memuaskan tanpa efek samping๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Alasan memilih produk kita โœ”๏ธ-BPOM โœ”๏ธ-Penghargaan internasional โœ”๏ธ-Aman karna herbal โœ”๏ธ-Tidak ketergantungan โœ”๏ธ-HALAL MUI .TERBUKTI TERJAMIN AKAN HASILNYA dan kualitasnya !! . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : ๐Ÿ“ฑBBM :D56B898A ๐Ÿ“ฑLINE: herbalalamistore01 ๐Ÿ“ฑWA: 0895613011226 #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah

Looking for Food Handler Training Certification? Click here and book online now. https://akstrainingcentre.wixsite.com/website #aks #training #kkm #slpm #raymondho #perak #uluyam #batangkali #malaysia #ipoh

Cincin permata 3 Raja Nama ini tok inspirasi kan dari gabungan geliga raja tedung selar,kecubung puteri kamariah dan delima puteri Kecubung puteri kamariah cutting diamond ini pemberian dari puteri kamariah sendiri..puteri 1st tercantik di alam bunian kawasan semenanjung..dan beliau memerintah kerajaan Liggiu bersama seorang penghulu Kelebihan KPK ini menaikkan kewibawaan seseorang,penunduk dengan izin Allah Delima Puteri pemberian puteri Balqis..penjaga bagi delima dan beliau memang sangat meminati dgn delima ni Kelebihan bagi delima puteri ini in shaa allah utk menguatkan urat saraf dan membersihkan darah..selain itu ia untuk pengasehan serta penyeri wajah Dan lastly iaitu item yg sangat rare dari zaman dahulu..geliga raja ular tedung selar..di ambil di dalam sarangnya yg tua serta dicanai dari spot2 yg cantik Khasiatnya sangat banyak tetapi khasiat utama nya dpt mentawarkan ilmu bkhodam,brg2 bkhodam seteru lain hanya dgn niat sahaja Silakan,hanya ada satu..harga nya agak tinggi sbb tok x nak jual pun..hahahaha Kod: permata 3 raja Bentuk: cincin perak Saiz: 19 Mahar: rm 3000 #saudagar #asli #permata3raja #geligarajaulartedungselar #kecubungputerikamariah #delimaputeribalqis #Selangor #kualalumpur #perak #pahang #sabah #sarawak #melaka #penang #kedah #johor #koleksi #permata #asia #khazanahalam #sayajualmurah #barangunik #barangoriginal #malaysia #malaysiaonline #malaysiaig #barangmistik

Kongsikan cara cara macam mna gunakan BUFFER BAR dekat kuku nieh..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kalo nak beli BUFFER BAR ke pun boleh... . Biar kuku cantik kilat kilat..lepas tu letak inai...๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Jom grab ngan sis www.wasap.my/60175932148.inai #inai #inails #inailaris #rednails #rednailbymummysyasya #merahmenyala #cantik #dewasa #kanakkanak #selamat #kuku #sihat #cod #kualakangsar #perak #malaysia #inaikening #sahsolat #halal #maricuba

Looking for Food Handler Training Certification? Click here and book online now. https://akstrainingcentre.wixsite.com/website #aks #training #kkm #slpm #raymondho #perak #uluyam #batangkali #malaysia #ipoh

PROMOSI 3 BOTOL RM100 SAHAJA. . . Ada 6 jenis wangian yang anda boleh pilih. Semestinya semua wangian ini yang terbaik kami persembahkan untuk anda semua. . . Tak tahu nak pilih wangian yang mana? Jangan risau, kami akan rekemenkan kepada anda.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ . . Kalau nak beli sebotol je pun boleh. RM35 shj. (10ml) . . DM @ Whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 017-5842893 . . #perlis #kedah #penang #perak #kl #selangor #pahang #n9 #melaka #johor #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #brunei #singapore #indonesia #thailand #malaysia #blackoutjustica #kasturiemas

Alhamdulillah . . Share lagi testimonial panas. . . Cepat grab harga tanpa GST . . . Whatsapp Kak ros 0196011657 . . #ajimaura

Terima Kasih Terus support kami ๐Ÿ’ช๐Ÿป Alhamdulillah. โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธJom JZ Coffee & Tea di Taman Anggerik Kome โœ… ๐Ÿ“ž Wasep Loyz +60104622653 untuk delivery. minimum 4 cawan dan maksimum 20 cawan tau kome. bukan ape riso cayo je ais nye. nnt kome minum xde ais xsyiok ๐ŸŒžโœจ โœ…Kami juge menerima tempahan untuk kenduri PiLihan anda yang kami sediakan : ๐Ÿ“Air JZ ๐Ÿ’ง ๐Ÿ“Tapai JZ #jzcoffee #jazauntaiping #kualakangsar #perak #malaysia #mckk #clifford #smbm #rmm #sakan #gmt #peraktex #rpk